Top

Lycon er et af verdens førende brands inden for voks til hårfjerning, og i dag sælges deres voks i knap 50 lande verden over.

Foruden at producere den – efter vores mening – bedste professionelle voks på markedet, står det australske mærke også bag en række skønne sager relateret til hårfjerningen. Blandt andet har de produceret nogle helt igennem geniale produkter, der gør det muligt at komme indgroede hår til livs. Nedenfor kan du finde vores udvalg af produkter fra Lycon. Du kan læse mere om brandet og deres sortiment herunder.

Lycon-voks: Den bedste professionelle voks i verden

Hos EDONA er vi store fans af Lycon precision waxing, og i vores salon benytter vi udelukkende Lycon-voks til alle former for voksbehandlinger. Vi har ganske enkelt ikke kunnet finde andet hårfjerningsvoks, som når Lycon-wax til sokkeholderne. Som privatperson har du desværre ikke mulighed for at købe selve voksen fra Lycon, da den er forbeholdt professionelle kosmetologer. Til gengæld kan du nyde godt af deres forskellige hudplejeprodukter, som kan hjælpe dig med at holde din hud sund og glad både før og efter en voksning – eller anden form for hårfjerning.

Lycon-produkter til at pleje huden før og efter hårfjerningen

Rigtig mange mennesker døjer med diverse former for komplikationer i forbindelse med hårfjerningen. Det kan være alt lige fra rødme til kløe, indgroede hår og bumser. I visse tilfælde er det selvforskyldt i den forstand, at man for eksempel bruger en dårlig eller beskidt skraber eller ikke benytter nok barberskum eller -gel. I et sådant tilfælde er det nemt at komme problemet til livs.  

Det kan umiddelbart virke sværere at rette op på sagerne, hvis komplikationerne ganske enkelt skyldes sensitiv hud. Heldigvis er ordet ”umiddelbart” i denne sammenhæng værd at bide mærke i, for faktisk er det let og ligetil at komme alverdens komplikationer til livs, selv hvis du har meget sensitiv hud. Det gælder blot om at benytte de rette produkter, og det er her, Lycon kommer ind i billedet.

Da Lycon oprindeligt er et voksmærke, ved de om nogen, hvilke følger en hårfjerning kan have. Derfor er de også de helt rette til at skabe produkter til eliminering af netop disse hårfjerningskomplikationer. Vi kan personligt ikke få hænderne ned af begejstring for dette brand, og vi anbefaler gang på gang Lycon-produkterne til kunder, der får foretaget voksbehandlinger i vores salon. Den samme anbefaling er nu givet videre til dig.

Lycon er et must have til den intime hårfjerning

Særligt ved hårfjerning i intimområdet opstår der ofte komplikationer. Man har ganske enkelt at gøre med meget sensitiv hud i dette område, og netop derfor skal der heller ikke så meget til for at irritere den. Mange døjer med indgroede hår, ligesom rødme, kløe og bumser kan forekomme efter en intimhårfjerning.  

Til intimhårfjerningen er Lycons produkter intet mindre end et must have. Brandet har udviklet en række produkter specifikt til bekæmpelse af indgroede hår, og tro os; de virker! Samtidig bekæmper de også diverse andre komplikationer, så din hud efterlades fuldkommen irritationsfri. Produkterne går under navnet Ingrown-X-It og findes blandt andet som spray og creme.

Produkterne har videnskabeligt dokumenteret effekt, og døjer du med indgroede hår – og andre hårfjerningskomplikationer – er disse derfor også værd at kigge nærmere på. Ingrown-X-It-produkterne indeholder blandt andet salicylsyre, frugtsyre og mælkesyre, som er med til at give dem deres særlige egenskaber. Vi anbefaler altid Ingrown-X-It til kunder, der får udført intime voksbehandlinger med Lycon-voks hos os. Vi oplever ganske enkelt, at de virker, og at de holder det, de lover. Derfor er de også en personlig favorit i vores salon.

Sund hud = mindre irriteret hud

Du finder en række Lycon-produkter, der er målrettet brug umiddelbart i forbindelse med hårfjerningen. Sortimentet byder imidlertid også på diverse former for hudplejeprodukter, som på mere indirekte vis kan afhjælpe irritation ved voksning eller anden form for hårfjerning. Det gælder generelt, at hvis din hud er sund, bliver den mindre irriteret. Der er naturligvis forskel på, hvor irritabel og sensitiv ens hud er fra naturens side, men uanset udgangspunktet betyder en velplejet hud mindre irriteret hud. Om din hud er sensitiv og irritabel eller medgørlig og tilgivende, gælder det altså om at pleje den – særligt hvis du fjerner uønskede hår rundt omkring på kroppen.

I udvalget af produkter fra Lycon finder du blandt andet lækre scrubs og bodylotions, som netop kan hjælpe dig med at holde din hud sund og hydreret. Forud for en voksbehandling kan det være en fordel at benytte en scrub, som hjælper med at fjerne døde hudceller. Det gør det nemmere at opnå et godt resultat. Generelt gælder det desuden om at holde huden gennemfugtet, hvis du vil minimere irritation, og her kommer en god bodylotion ind i billedet.

Hos Lycon finder du kort sagt alt, hvad du har brug for, for at holde din hud sund og glad i forbindelse med hårfjerningen. Du finder produkter, der hjælper med generelt at holde huden sund og hydreret og produkter, der målrettet afhjælper diverse komplikationer. Du kan altså både forebygge og bekæmpe med Lycon, og du behøver således aldrig mere at bekymre dig om komplikationer i forbindelse med hårfjerningen.