Top
ShaveSafe
Perfektioner din barberingsoplevelse med ShaveSafe. Udvalget fra det danske brand byder både på en ergonomisk skraber, antibakterielle produkter til selve barberingen og skønne efterplejeprodukter. Kort sagt finder du her alt, hvad du har brug for, for effektivt at kunne fjerne uønskede hår på kroppen og i ansigtet uden efterfølgende at måtte døje med knopper, indgroede hår og andre former for hudirritation.

ShaveSafe vil endegyldigt gøre op med barberingsgener

Historien om ShaveSafe starter med en god portion frustration. Kvinden bag brandet, Nana Rytter Nielsen, var irriteret over, at kropsbarbering partout skulle medføre røde knopper, indgroede hår og andre former for hudirritation. I sit tidligere virke som undertøjsmodel fandt hun det problematisk, at hun altid var nødsaget til at sminke barberingsgenerne væk. Hun tog derfor sagen i egen hånd og satte sig for at finde frem til problemets kerne for at komme det til livs.

Nana Rytter Nielsen opdagede, at det er stafylokokbakterier i huden, der kan resultere i rødme, knopper, indgroede hår og kløe. Derfor gælder det om at slå disse bakterier ihjel i forbindelse med barberingen for derved endegyldigt at eliminere barberingsgenerne. I samarbejde med nogle af de førende farmaceutiske eksperter på området gik Rytter Nielsen i gang med at udarbejde antibakterielle barberingsprodukter, og det har hun gjort lige siden.

Patenterede produkter uden hverken parfume eller parabener

De patenterede produkter fra ShaveSafe er i en liga for sig. For eksempel udmærker deres barberskum og barbergele sig ved, under barberingen, at rengøre både hud og skraber på én gang. Dét er mere end de fleste lignende produkter på markedet kan præstere, og det er netop noget af det, der gør ShaveSafe til noget særligt. Alle produkterne er naturligvis fri for parfume og parabener, og samlet set består brandets produkter af 82 % økologiske ingredienser.

Foruden gele og barberskum uden parfume og parabener finder du også efterplejeprodukter i udvalget fra danske ShaveSafe. Særligt til kvinder finder du produktet Bikini Line Repair Cream, som har til formål at sikre intim barbering uden røde knopper og andre former for hudirritation. Cremen er antibakteriel og indeholder beroligende og plejende ingredienser såsom kornblomstvand, aloe vera og mandelolie. Til mænd finder du produktet Aftershave Repair Balm, som blandt andet kan bruges i ansigtet, på halsen og issen.

Forebyg barberingsgener med ShaveSafe

Noget af det helt unikke ved produkterne fra ShaveSafe er, at de kan benyttes forebyggende. Døjer du for eksempel meget med indgroede hår, kan du med fordel benytte ShaveSafe-gel eller -barberskum dagligt. De dage, hvor du ikke barberer dig, bruges produktet til afvaskning, og på den måde forebygges fremtidige barberingsgener. Med ShaveSafe får du altså ikke blot produkter, der sikrer en tæt, glat barbering, men derimod også produkter, der generelt hjælper med at holde din hud sund.

Foruden at ShaveSafe-barberskum og -gel kan benyttes ved barbering med skraber, kan produkterne faktisk også være gavnlige i forbindelse med mange andre former for hårfjerning. For eksempel kan du passende benytte ShaveSafe både før og efter en voksbehandling, epilering, laserhårfjerning eller hårfjerning med barbermaskine. Også i forbindelse med disse hårfjerningsbehandlinger kan produkterne hjælpe med at eliminere gener. Uanset hvordan du fjerner de uønskede hår, kan du med fordel afslutte med en ShaveSafe-creme, der er antibakteriel og samtidig plejer huden, så denne forbliver blød, lækker og smidig.

Med ShaveSafe får du hårfjerningsprodukter, der ganske enkelt virker

Hos EDONA er vi enormt begejstrede for ShaveSafe. Det er vi, fordi det virker. Produkterne holder, hvad de lover, og samtidig er de lækre at bruge. Hvad end du foretrækker barberskum eller barbergele, er ShaveSafe værd at kigge nærmere på. ShaveSafes produkter er alle sammensat af få nøje udvalgte ingredienser, hvilket gør dem særdeles skånsomme. Det betyder, at de kan benyttes på selv meget sensitiv hud. ShaveSafe-gel og -barberskum kan bruges overalt på kroppen samt i ansigtet, og det samme gælder ShaveSafes egen skraber.

Skraberen fra ShaveSafe har et ergonomisk udformet håndtag i krom og skridsikkert materiale, der gør den behagelig og sikker at bruge. Bladene er fremstillet af slidstærkt og knivskarpt, svensk stål, der giver dig en perfekt, glat barbering. En bold ved skraberhovedet gør dette utroligt fleksibelt, hvilket gør det nemt for dig at opnå et godt barberingsresultat på selv de allermest vanskelige steder af kroppen. Vil du have fingrene i den bedste barberskraber på markedet, er dette – i vores optik – et særdeles godt bud.

Få den perfekte barberingsoplevelse med danske ShaveSafe

Er du træt af kløe, indgroede hår, rødme og knopper ved barbering, har vi svaret på dine bønner: ShaveSafe. Produkterne hjælper dig med at holde huden bakteriefri og dermed fri for barberingsgener. Uanset om du foretrækker gel eller barberskum uden parfume og parabener, kan du optimere din barberingsoplevelse med ShaveSafe. Der findes produkter til både mænd og kvinder i deres udvalg. Fælles for alle produkterne er, at de er antibakterielle og effektive samtidig med, at de indeholder plejende og nærende ingredienser, der hjælper med at holde din hud sund, blød og smidig.

Du finder her på siden EDONAs udvalg af produkter fra danske ShaveSafe. De er lækre, skønne at bruge, og så bekæmper de hurtigt og effektivt alverdens former for barberingsgener – det har du vores ord på!