Top

Blød og velplejet hud

Med mere end 14 års erfaring som voksspecialist er du i gode og trygge hænder hos EDONA. 

Vi udfører alle former for voksbehandlinger på kroppen og i ansigtet og behandler både kvinder og mænd – vær dog opmærksom på, at intimbehandlinger udelukkende udføres på kvinder. Vi anvender altid voks fra mærket Lycon for at sikre skånsomme og effektive behandlinger med lang holdbarhed. Desuden vejleder vi grundigt i efterpleje i forbindelse med behandlingen, da efterpleje er essentielt for at holde huden fin, blød og hårfri så længe som muligt. Læs mere om vores voksbehandlinger længere nede på siden.

Proceduren

Forud for en voksbehandling anbefaler vi alle vores kunder at skrubbe huden let med en mild kropspeeling. Dette fjerner døde hudceller og mindsker tørheden i huden, hvilket givet et bedre voksresultat. Vi anbefaler Lycons sugar scrub, som du kan købe her, til formålet.

Er du vant til at barbere dig, kan en voksbehandling tidligst finde sted to uger efter sidste barbering. Det skyldes, at hårene skal være 1-2 mm lange, før de kan voksbehandles. (Dette gælder kun for hår på kroppen – ikke i ansigtet). I forbindelse med enhver voksbehandling sørger vi for at pleje din hud. Vi plejer den inden, vi påfører voksen, og desuden plejer og renser vi huden efterfølgende for et flot og holdbart resultat. Derudover sørger vi for at vejlede dig grundigt i efterpleje, da dette er et vigtigt led i at opretholde det gode resultat. Vi vejleder blandt andet om holdbarhed, indgroede hår, irritation og knopper.

Hos EDONA udfører vi voksbehandling på hele kroppen samt i ansigtet. Skulle du have nogle særlige ønsker, som ikke fremgår af vores behandlingsliste, er du velkommen til at kontakte salonen på på telefon 40 84 84 85.

Produkter

Vi anvender udelukkende Lycon-voks til vores voksbehandlinger. Lycon er den førende producent af professionel voks i verdenen og leverer en blid voks, der er skånsom for huden. Voksen indeholder blandt andet naturlig harpiks og bivoks og er naturligvis fri for parabener. 

BRASILIANSK VOKSBEHANDLING

kundernes favorit

Ved en brasiliansk voksbehandling fjerner vi al behåring i intimområdet på skånsom vis. 

Vi fjerner hårene med rod i hele bikiniområdet. Det vil sige både fortil ved venusbjerget, på skamlæberne og på området, der strækker sig til endebalderne. Hvis du ønsker, kan vi bevare en smule hår fortil – for eksempel en stribe eller trekant. Da der er tale om voksning i intimområdet, er det umuligt at gøre behandlingen fuldkommen smertefri. Dog plejer vi hos EDONA at sige, at du sjældent kan nå at tælle til tre, før smerten er helt væk igen. Det er altså hurtigt overstået. 

Vi arbejder hurtigt og effektivt samtidig med, at vi sikrer os, at du føler dig godt tilpas under hele behandlingen. Du går altså fra klinikken med et godt og langtidsholdbart resultat og med følelsen af at have fået en tryg og behagelig behandling. 

Denne behandling er forbeholdt kvinder.