Top

iS CLINICAL er en klinisk hudplejeserie udviklet af INNOVATIVE SKINCARE. Alle produkterne er udviklet af forskere og læger og bygger på de mest avancerede teknologier inden for anti age og hudpleje generelt. Produkterne er udviklet med henblik på både at skabe gode resultater her og nu og på sigt. De har til formål at give dig en sundere og gladere hud – og dermed forbedre din overordnede livskvalitet. Hos iS CLINICAL finder du produkter baseret på videnskab og ingredienser, der har klinisk bevist effekt. Find vores sortiment af eksklusive hudplejeprodukter her nedenfor, eller læs mere om brandet længere nede.

iS CLINICAL er baseret på forskning

iS CLINICAL-produkterne er udviklet af forskere og læger, som beskæftiger sig med de nyeste metoder og teknologier inden for hudpleje. Ingredienserne i produkterne er nøje udvalgte og har typisk klinisk dokumenteret effekt. Du kan altså være sikker på at få anti age-produkter, der holder, hvad de lover, når du vælger dette mærke. Det primære mål for iS CLINICAL er at producere resultatskabende, hudoptimerende produkter, der er noget ud over det sædvanlige, og som kan bidrage til en generelt højere livskvalitet hos brugerne.

Brandet ønsker at hjælpe dig med at få en sundere og flottere hud her og nu, og mange af deres produkter giver imponerende resultater øjeblikkeligt eller i løbet af blot få timer. Samtidig er iS CLINICAL-produkterne udviklet til at give dig langsigtede og langtidsholdbare resultater ved kontinuerlig brug, og du vil således opleve generelt at gøre din hud sundere, mere ensartet og mere ungdommelig, efterhånden som du får implementeret mirakelmidlerne fra INNOVATIVE SKINCARE i din hudplejerutine.

Opbyg en sund hudplejerutine i 4 steps med iS CLINICAL

Hvis du vil pleje og nære din hud på bedst tænkelige vis, skal du – ifølge iS CLINICAL – sammensætte en hudplejerutine bestående af fire steps:
Cleans, Treat, Hydrate og Protect.

Step 1: Cleans
Først skridt på vejen til en sund og frisk hud er at afrense den morgen og aften for at fjerne makeup, snavs og overskudsolie. Et renseprodukt skal være mildt, så det ikke udtørrer huden eller fjerner essentielle olier. Samtidig skal det være effektivt nok til at efterlade din hud fuldkommen ren efter brug. Renseprodukterne fra iS CLINICAL er netop milde, men effektive. De afrenser huden på hensigtsmæssig vis og sørger samtidig for at pleje og nære. Vi er personligt meget begejstrede for iS CLINICAL Cleansing Complex, som blandt andet indeholder sukkerrørsekstrakt, ekstrakt fra den hvide pil og kamilleolie.

Step 2: Treat
På andet step er der fokus på konkrete hudproblematikker. Det kunne eksempelvis være uren hud, rødmen, særligt tør hud eller aldringstegn som linjer og rynker. Du finder i udvalget af iS CLINICAL-produkter masser af skønne sager, der effektivt kan bekæmpe alverdens former for hudproblemer og irritation i huden. Uanset hvad netop din hud har brug for, kan du altså her hos EDONA finde et iS CLINICAL-produkt, der nemt og hurtigt hjælper dig på rette vej.

iS CLINICAL Active Serum er et af de mange behandlingsprodukter, du finder i vores sortiment. Serummet passer til alle hudtyper og afhjælper både akne, urenheder, forstørrede porer og rynker. Det opstrammer huden og efterlader denne blød og ensartet. Active Serum fra iS CLINICAL er til alle hudtyper og aldre og er et godt allroundprodukt, der kan afhjælpe forskellige problematikker og hjælpe dig godt på vej mod en generelt sundere og gladere hud. Er du på udkig efter et produkt, der i endnu højere grad er målrettet aldrende hud, kan du med fordel kaste et blik på iS CLINICAL Youth Serum eller Youth Intensive Crème fra iS CLINICAL.

Step 3: Hydrate
Uanset hudtype, alder, køn og eventuelle problematikker har din hud brug for fugt. Det får den på tredje step i hudplejerutinen. Du finder her på siden et stort udvalg af intenst hydrerende produkter fra iS CLINICAL. De hjælper med at bevare en sund fugtbalance i huden og sørger både for at tilføre fugt til det øverste hudlag og at arbejde i dybden for langtidsholdbare resultater. iS CLINICALs Hydra-Cool Serum er ét af de mange fugtgivende produkter. Serummet er rigt på naturlige antioxidanter og hyaluronsyre, som er et af naturens mest effektive hydrater. Derudover har det antibakterielle og beroligende egenskaber.

Step 4: Protect
Det sidste step går ud på at beskytte huden imod solens stråler. Til dette har iS CLINICAL udviklet to effektive solcremer, der plejer huden samtidig med, at de lukker de skadelige UVA- og UVB-stråler ude. Du finder i protect-serien Extreme Protect SPF 30 og Eclipse SPF 50+, som både findes i en transparent og en beige udgave.

Innovative anti age-produkter med antioxidanter og unikke enzymer

Sortimentet fra iS CLINICAL byder på produkter målrettet alverdens forskellige hudproblematikker og -udfordringer. Uanset hvordan netop din hud er, kan du således finde produkter, der passer perfekt til lige netop dig. Fælles for alle de lækre, innovative hudplejeprodukter er, at de har anti age-egenskaber. Det kan du både få glæde af, hvis du har rynker og fine linjer, du ønsker at slippe af med, og hvis du gerne vil forebygge aldring af huden.

Alle produkter fra iS CLINICAL er parfume- og parabenfrie. De er som regel rige på naturlige antioxidanter, og derudover indeholder mange af dem brandets helt særlige Extremozymes. Extremozymes er enzymer fra planter, der vokser i ekstreme forhold. Disse enzymer kan hjælpe med at beskytte huden imod miljøskader og stammer eksempelvis fra planter, der vokser i varme, fugtige jungleområder eller i tundraen. I hudplejeprodukterne udnytter iS CLINICAL de særlige enzymers overlevelsesevne til at beskytte din hud.

Kort sagt får du med iS CLINICAL innovative hudplejeprodukter baseret på de nyeste og mest avancerede teknologier og ingredienser overhovedet. Du får luksuriøs hudpleje, der holder, hvad det lover, og som klinisk beviseligt giver imponerende resultater.

Sammensæt en hudplejerutine tilpasset dig

Hos EDONA er vi en stolt iS CLINICAL-forhandler. Det er vi, fordi produkterne giver exceptionelle resultater. Ved påføring af produkterne kan du ofte med det blotte øje se, hvordan huden forvandler sig i positiv retning, og ved kontinuerlig brug bliver huden betydeligt sundere og smukkere.

Du finder her på siden produkter med mange forskellige formål. Uanset om du har særlige hudproblemer, eller du blot ønsker at give din hud al den kærlighed, den fortjener, kan du finde passende produkter til formålet her på siden.

Har du brug for hjælp til at udvælge det rette iS CLINICAL-serum, -creme eller noget helt tredje, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi har stor erfaring med de gennemførte produkter og hjælper dig hellere end gerne med at finde det mest ideelle produkt for netop dig.