Top

Indram ansigtet med smukke edonabryn

Hos EDONA er vi særligt kendte for at lave smukke øjenbryn, der indrammer dit ansigt og er med til at skabe harmoni. Vi tilbyder at:

Rette

Rette brynene til, så de bliver symmetriske og knivskarpe.   

Farve

Farve brynene for at give dem øget dybde og intensitet. 

Løfte

Løfte brynene for at give dem et mere fluffy og fyldigt look.

Om du blot ønsker at gøre dine naturlige bryn endnu flottere, eller du har brug for at få rettet op på eksempelvis en overplukning af brynene, er vi de rette at gå til. Vi er en af de førende brynspecialister i Aarhus, og du kan derfor også roligt lægge dine øjenbryn i vores kompetente hænder. 

Læs mere om vores forskellige brynbehandlinger længere nede på siden.

Behandlinger

EDONABRYN

Som kunde hos EDONA er du i trygge hænder fra start til slut. Retning af bryn foregår med voks og pincet i tæt dialog med dig som kunde. Vi sørger altid for at forventningsafstemme forud for behandlingen, så vi ved, hvilke mål og ønsker du har for dine bryn. Vi farver oftest brynene med intens farve, der kan se en smule voldsom ud på førstedagen. Det gør vi bevidst for at sikre lang holdbarhed på både farven og formen af brynene. Farven falmer let og naturligt ved et enkelt bad, og det endelig resultat ses som regel dagen efter behandlingen. 

Det mørke og  lidt “kantede” look skyldes skygge og overskydende farve. For det bedste slutresultat anbefaler vi, at du venter med at vaske denne af indtil cirka 24 timer efter behandlingen. I de første timer efter behandlingen vil mange desuden opleve, at huden omkring brynene er rød og skinnende. Det skyldes, at vi ofte benytter voks til øjenbrynene og i denne forbindelse plejer huden undervejs. 

Vi vil gerne gøre opmærksom på, at det tager tid at få smukke, velplejede og fyldige EDONAbryn. Det vil som regel kræve flere behandlinger, før du opnår det ønskede resultat, og derfor bør du væbne dig med tålmodighed og starte et længerevarende brynforløb hos EDONA. For hver gang vi behandler dine bryn, kommer vi tættere og tættere på det ønskede slutresultat. Et brynforløb foregår altid i tæt dialog med din behandler, som giver dig grundig vejledning i pleje og vedligeholdelse af brynene både før og efter behandlingen. For et langtidsholdbart og godt resultat er det for eksempel vigtigt, at du ikke rører ved brynene dagligt. Desuden anbefaler vi, at du plejer dine bryn med serum – jo hurtigere du kommer i gang med dette, des bedre. 

For at bevare et skarpt og velplejet look bør behandlingen gentages med cirka 3-4 ugers mellemrum.

 

Edonabryn med løft (Brow lift)

Denne behandling har til formål at give dine øjenbryn et mere fluffy og fyldigt udseende. Dine brynhår vokser naturligt i forskellige retninger og kan for eksempel også vokse nedad. Ved et brow lift udglatter vi hårene for et mere harmonisk og løftet udseende. Ved denne behandling retter vi altid brynene til med voks og pincet. Vi anbefaler oftest farvning af brynene, da farve er med til at dække huller og give et mere fuldendt look.

 

Resultatet ved et brow lift afhænger af naturbrynets tilstand, fylde og struktur. For det bedste resultat anbefaler vi, at du forud for behandlingen bruger brynserum for at styrke brynets vækst og form. Behandlingen holder i op til 5-6 uger. Jo mere fugt og pleje du tilfører brynene med brynserum, jo længere holder resultatet. Vi anbefaler en opfriskning cirka hver femte uge, hvis du vil opretholde det skarpe, velplejede og løftede look, behandlingen giver. 

EFTER BEHANDLING

De første 24 timer efter begge brynbehandlinger skal du undlade at røre ved brynene. Desuden må dine bryn ikke komme i kontakt med vand, olie, creme, makeup og andre produkter, ligesom du skal undgå sauna og hård aktivitet.

FARVNING AF VIPPER

Foruden at vi kan skabe et mere harmonisk look med flotte bryn, kan vi også øge fokusset på dine vipper ved at farve disse under behandlingen af dine EDONAbryn. I klinikken farver vi oftest øjenvipperne med en blåsort farve, da denne giver den længste holdbarhed og det mest intense resultat. Vi farver vipperne i dybden, hvilket vil sige, at vi farver hele vejen fra roden og ud til spidsen af vipperne. Det gælder både for de øvre og de nedre øjenvipper. Tilføj farvning af dine vipper til din brynbehandling for komplet indramning af dit øjenparti, eller overvej eksempelvis et lash lift, hvor vi løfter dine naturlige vipper samtidig med, at vi farver dem. 

Du kan booke både farvning af vipper og Lash lift sammen med din brynbehandling.