Top

A-vitamin kan bidrage til at bekæmpe alverdens hudproblematikker og er grundpillen i produkterne fra Environ. Produkterne bygger på mange års forskning og erfaring og kan gøre underværker for din hud uanset alder, etnicitet og køn. På webshoppen finder du vores udvalg af Environ-hudplejeprodukter. Vi tilbyder desuden behandlingen Cool Peel fra Environ i vores skønne klinik.

Uanset problematikken er A-vitamin løsningen

Det er videnskabeligt bevist, at hudplejeprodukter med virkningsfuldt A-vitamin har en positiv effekt på huden, og faktisk kan vitaminet rette op på blandt andet urenheder, solskader, pigmentering, skrøbelige hudtilstande og tydelige aldringstegn. A-vitamin forefindes naturligt i huden, men desværre daler A-vitaminniveauet, når huden bliver udsat for sol og efterhånden, som vi bliver ældre. I takt med at det naturlige niveau af A-vitamin i huden falder, kan det være fornuftigt selv at tilføre det virksomme næringsstof, og det er her, Environ kommer ind i billedet.

Environ har specialiseret sig i hudplejeprodukter med A-vitamin og er verdenskendte for deres revolutionerende produkter. Faktisk var grundlæggeren af brandet den første nogensinde, der succesfuldt brugte A-vitamin i hudplejeprodukter. Sidenhen har mange forsøgt at gøre ham kunsten efter, men Environ er fortsat de førende på feltet.  

Med A-vitamin kan
du blandt andet afhjælpe:

A-vitamin kræver langsom optrapning

A-vitamin forefindes naturligt i huden, men ikke desto mindre kan den få sig lidt af et chok, når du begynder at tilføre vitaminet udefra. Derfor skal du væbne dig med tålmodighed, når du går i gang med at benytte de effektive Environ-produkter.

Da A-vitaminet er så kraftfuldt, som det er, er det nødvendigt at vænne huden til denne form for pleje. Derfor skal du langsomt trappe op, når du begynder at bruge Environ-hudpleje. Start med produkter med en lavere koncentration af A-vitamin, og følg brandets egen optrapningsplan. På den måde opnår du de absolut bedste resultater og undgår at irritere huden.

For at sikre, at du får fat i de rette Environ-produkter, kontakter vi dig, hvis du bestiller cremer med højt indhold af A-vitamin på vores webshop. Det skyldes, at der er tale om intense, professionelle hudplejeprodukter, som kun bør benyttes på baggrund af kyndig vejledning fra en udlært Environ-ekspert. Har du bestilt Environ-produkter hos os før, eller kender vi din hudplejerutine, fordi du besøger os i klinikken, kan du naturligvis se bort fra dette.

Vær opmærksom på, at:

Environ Skin Care: hudpleje til alle

De fleste af os drømmer om smuk, ensartet hud. Desværre er det kun de færreste af os, der får drømmehuden serveret på et sølvfad uden selv at skulle arbejde for det.

Med Environ-cremer og andre hudplejeprodukter kan du bekæmpe de hudproblematikker, du måtte døje med. Environs produkter kan blandt andet afhjælpe pigmentering, sensitivitet, uren hud og rynker, ligesom de kan reducere porer. Foruden at du kan få glæde af Environ-hudpleje, hvis du har diverse udfordringer med din hud, kan du naturligvis også benytte produkterne, hvis du blot ønsker at give din hud det vitaminboost, den har brug for – og fortjener.

Hudplejeprodukter baseret på videnskab

Vi kan takke Dr. Des Fernandes for den unikke teknologi bag Environ. Den medicinske ekspert er en pioner inden for plastikkirurgi, har vundet utallige priser for sin forskning og er blevet udnævnt som værende en af de fem bedste plastik- og rekonstruktionskirurger i verden. Samtidig var han den første nogensinde til at implementere A-vitamin og antioxidanter i et kosmetisk produkt.

Foruden at Environ-hudpleje byder på beskyttende, plejende og nærende A-vitamin, indeholder de banebrydende produkter blandt andet antioxidanter og peptider. Hvert eneste produkt er sammensat med afsæt i videnskab, og der er således intet, der er overladt til tilfældighederne. Hos Environ skaber man hudplejeprodukter, der passer til det moderne liv. Din hud bliver udsat for stigende mængder ultraviolet stråling og luftforurening, og samtidig lever mange af os hektiske liv, der – i hvert fald i perioder – byder på for lidt søvn og motion samt usund kost. Alt dette er der taget højde for i udviklingen af Environ-produkterne.

Environs produkter indeholder blandt andet:

Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os

Environs virkning er ikke til at tage fejl af, og hos EDONA er vi derfor også meget begejstrede for det innovative brand. Foruden at vi forhandler klassiske Environ-cremer med A-vitamin i, finder du også blandt andet serummer og Environ-solcreme i vores sortiment. Som din Environ-forhandler hjælper og guider vi dig altid gerne – uanset om du i forvejen er bekendt med Environs produkter eller ej. Kontakt os blot, hvis du har brug for vores professionelle vurdering, og ellers rækker vi selv ud, hvis din ordre lægger op til vejledning fra en specialist. Foruden at vi forhandler Environs effektive produkter i vores webshop, tilbyder vi også deres anerkendte ansigtsbehandling Cool Peel i vores klinik i Aarhus. Book en tid, og giv din hud ekstra meget kærlighed.