Top

NATURLIGT BUK AF EGNE VIPPER

PROCEDUREN

Denne vippebehandling er for dig, der ønsker et smukt og naturligt look uden påsætning af extensions. Behandlingen går ud på skånsomt at løfte og bukke øjenvipperne for at få dem til at se længere og fyldigere ud. Resultatet holder i op til seks uger afhængigt af, hvor hurtigt dine øjenvipper naturligt udskiftes.

Når vi udfører et lash lift, bruger vi en blød silikoneform til at bukke dine naturvipper. Formen placeres på det øverste øjenlåg. Under behandlingen isoleres de nedre vipper med en fugtgivende øjenmaske, alt imens du ligger og slapper af. Når vipperne er på plads, påfører vi to forskellige væsker, der først renser vipperne og herefter løfter dem semi-permanent. For det bedste resultat anbefaler vi altid, at du inkluderer farvning af vipperne i din behandling. Dette kan du vælge, når du booker din tid. Farvningen giver vipperne et mere intenst look og gør, at du helt kan undlade at bruge mascara til hverdag. For komplet indramning af dit øjenparti tilføj EDONAbryn til din behandling.

INDEN BEHANDLINGEN

Vi opfordrer altid til, at du plejer dine vipper – særligt forud for et vippebuk. Velplejede og sunde vipper kan medvirke til et godt resultat. Her hos EDONA anbefaler vi vippeserum fra Revitalash. Brug det intenst op til behandlingen for at forlænge og styrke vipperne. 

Bemærk: Behandlingen kan ikke udføres, hvis der er øjenmakeup på vipperne, og en afrensning af øjenvipperne lige inden behandlingen er ikke tilstrækkelig. Derfor må du ikke benytte nogen former for øjenmakeup på behandlingsdagen. Møder du op med makeup eller makeuprester på øjenvipperne, udfører vi ikke behandlingen, men du faktureres fortsat for behandlingens fulde pris. Hold dig derfor altid fra øjenmakeup, hvis du skal have behandlet dine vipper. 

EFTER BEHANDLINGEN

Undgå regn, bad, sauna, damp og alle former for øjenmakeup i 24 timer efter behandlingen. Undlad desuden at gnide dig i øjnene, umiddelbart efter behandlingen er udført. Efter 24 timer er alt tilladt – også øjenmakeup. 

Under behandlingen vil du blive vejledt i, hvordan du bedst plejer dine vipper, så disse altid fremstår sunde og lækre.