Top

OM EDONA

Hos EDONA er vi perfektionister. Vi gør aldrig noget halvt, og vi har tårnhøje forventninger og krav til os selv. Derfor sørger vi også for hele tiden at videreuddanne os, så vi kan give dig den bedst mulige behandling og rådgivning. Vi tager desuden dybtgående kurser i alle de brands, vi forhandler og bruger.

Klinikken er vores andet hjem, og vi ønsker, at her skal emme af luksus og velvære. Derfor har vi gjort meget ud af at indrette lokalerne med smukt interiør, der skaber den helt rette stemning. Desuden har vi altid friske blomster i klinikken, ligesom du vil blive mødt af skøn, rolig musik. Du skal helst føle dig godt tilpas fra det sekund, du træder ind ad døren, og netop derfor har vi gjort meget ud af at sætte de helt rette fysiske rammer for dit besøg. Samtidig gør vi meget ud af selv at skabe en behagelig og indbydende atmosfære.

Vi har en god, personlig relation til mange af vores kunder og går gerne den ekstra mil for dem. Størstedelen af vores besøgende er faste kunder, som vi efterhånden får en tæt relation til. Personligt sætter vi stor pris på disse gode kunderelationer, og vi tillader os at antage, at det samme gælder den anden vej.

Vi byder dig hjerteligt velkommen til et besøg præget af hygge, afslapning og velvære. 

MØD KVINDEN BAG EDONA

Edona

Indehaver & behandler

EDONA er mit hjertebarn, og som indehaver bruger jeg størstedelen af min tid i klinikken, hvor jeg både udfører behandlinger, står for administrationen og webshop. Min største drivkraft er klart min relation til mine kunder og følgere. Jeg er dybt taknemmelig for det bånd jeg har med kunderne.

VI GUIDER, VEJLEDER & RÅDGIVER

Hos EDONA er vi altid smilende og imødekommende. Vi elsker vores arbejde og vi elsker at være i klinikken, og dét sætter naturligvis sit præg på den generelle stemning. Du skal føle dig godt tilpas hos os, og samtidig skal du naturligvis føle dig fuldkommen tryg i vores kompetente hænder. Du kan altid spørge os til råds både før, under og efter din behandling for at nyde godt af vores professionelle råd og vejledninger. Ligeledes guider vi dig selvfølgelig gerne, hvis du har brug for hjælp til at udvælge de helt rette plejeprodukter for lige netop dig. Vores hud, vipper og bryn er forskellige, og derfor tager vi altid udgangspunkt i den enkelte, så du kan pleje dig selv på hensigtsmæssig vis. 

Parkering

Der er gode parkeringsmuligheder hos EDONA. Klinikken er beliggende på Frederiks Plads 10 bagved Bruuns Galleri. Den ligger tæt på Centralværkstedet og DGI-huset. Der er fire parkeringspladser med to timers gratis parkering foran klinikken. Herudover er der gratis parkering alle hverdage efter klokken 18 på hele Frederiks Plads. I weekenderne kan du parkere gratis hele dagen. Vi henviser til, at du selv holder dig informeret omkring parkeringsreglerne på skiltene ved klinikken. 

Mod betaling kan du nemt parkere ved DGI-huset eller i parkeringskælderen i Bruuns Galleri. 

Vi udsteder gavekort, der frit kan bruges på alle behandlinger og produkter. Gavekort kan købes i klinikken og her på siden.

Børn & dyr

Af hensyn til sikkerheden og klinikkens øvrige gæster henstiller vi til, at dyr og børn ikke medbringes i klinikken.

Nem betaling

I klinikken modtager vi MobilePay og kontanter. Online findes der MobilePay og kortbetaling.