Top
Tan-Luxe
Med Tan-Luxe kan du få en flot, naturlig tan, der tilpasser sig din hudtone. Brandet bygger på tanken om, at det skal være muligt at skræddersy ens tan, akkurat ligesom man kan skræddersy ens makeuplook og ens hår. Hos Tan-Luxe finder du revolutionerende self-tan-produkter – ganske enkelt. Ingen af produkterne indeholder syntetisk farve, og du behøver derfor ikke frygte for, at farven smitter af på eksempelvis dit sengetøj. Desuden giver produkterne en jævn kulør uden striber eller misfarvninger. Kort sagt får du den sommerkyssede glød, du drømmer om, uden det mindste besvær.

Det hele startede i en frisørsalon

Marc Elrick, som står bag Tan-Luxe, er egentlig frisør. Han har en salon i Glasgow, og her hørte han gang på gang sine kunder brokke sig over, at de ikke kunne finde det perfekte self-tan-produkt. Det var svært at opnå et naturligt, ensartet resultat, og samtidig var der ofte fare for, at tannen ville smitte af. Elrick blev enig med sig selv om, at det ganske enkelt ikke kunne passe, at hans kunder kunne lægge den smukkeste, mest naturlige makeup tilpasset dem, men at de ikke havde de samme tilpasningsmuligheder med deres self-tanning. Derfor satte han sig for at revolutionere tan-verdenen. De eksisterende self-tan-produkter på markedet levede tydeligvis ikke op til forbrugernes forventninger. Derfor vendte Elrick fuldkommen op og ned på, hvordan man griber self-tanning an. Han gjorde op med alle de kendte metoder og gængse teknologier inden for self-tan og skabte Tan-Luxe. Efter fem år med research, utallige tests og intens produktudvikling stod Tan-Luxe klar med deres prisvindende self-tanning-drops, som tan-fans verden over forguder. I dag byder sortimentet på en lang række forskellige self-tanning-produkter, som alle har ét fælles mål: At give dig en smuk, naturlig tan, der passer til dig.

Self-tan til både The Face og The Body

The Face var det første produkt, Tan-Luxe lancerede. Efterfølgende er det udkommet i en særlig anti age-udgave, og derudover er The Body fulgt efter som et naturligt supplement. Ydermere har brandet overført teknologien fra deres geniale dråber til en række andre produkter. Tan-Luxe’ The Face er et unikt koncentrat, som på et splitsekund forvandler dit yndlingshudplejeprodukt til en effektiv self-tanner. Du blander blot et par af mirakeldråberne med din ansigtscreme, olie eller serum og benytter herefter produktet som normalt. Herefter er det blot at vente på, at du får en smuk, solkysset kulør.

Princippet med The Body er det samme, og det er netop (noget af) dét, der gør disse self-tanning-drops så helt igennem geniale. De bliver en integreret del af din hudplejerutine, og dermed bliver det nemt og hurtigt at opnå og bevare den kulør, du gerne vil have. Tidligere var self-tanning et møjsommeligt projekt, der krævede både tid og tålmodighed. Med Tan-Luxe er det en fast del af hudplejerutinen.

Tan-Luxe reagerer med din hud for et naturligt look

Når ordet ”self-tan” nævnes, dukker der for manges vedkommende en del dårlige associationer op. Måske tænker du på farvede cremer, der lægger sig som en form for hinde på kroppen. Måske kan du nærmest lugte den alt for søde og gennemtrængende duft, mange self-tan-produkter har, og måske ser du beskidt sengetøj og tøj for dig. En klassiker er også de nærmest orange hænder, striber i tannen på benene og mørkere eller orange plamager rundt omkring på kroppen. Alt dette kan du glemme alt om, når du vælger Tan-Luxe.

Produkterne fra Tan-Luxe indeholder – som nævnt – ingen syntetisk farve. Faktisk er langt de fleste produkter farveløse eller har blot en gullig farve grundet eksempelvis indholdet af olie. Til gengæld er Tan-Luxe’ produkter rige på naturligt DHA. DHA er et sukkerstof, der reagerer på aminosyrerne i din hud for at give denne et solkysset look. Tannen holder cirka lige så længe, som hvis du var blevet solbrændt på naturlig vis, og da det er nemt at opnå et jævnt resultat, får du generelt et meget naturligt udseende med denne form for self-tanner.

Mange af produkterne fra Tan-Luxe findes i de to varianter Light/Medium og Medium/Dark. Her er det vigtigt at nævne, at du skal vælge det produkt, der passer bedst til din naturlige hudtone. Du skal altså ikke vælge ud fra, hvilken tan du gerne vil opnå, men derimod hvordan din hud naturligt tager sig ud. På den måde får du det bedste og mest naturlige resultat. Selvom du vælger den lyse version, kan du sagtens opbygge en solid tan ved jævnligt at bruge dit foretrukne Tan-Luxe-produkt og dermed gradvist opbygge det ønskede resultat.


Find den self-tanner, der giver bedst mening for dig

Alle produkterne fra Tan-Luxe bygger på de samme principper. Der er imidlertid forskel på, hvad produkterne bidrager med ud over at kunne give dig en smuk glød. For eksempel findes The Face – som nævnt – i en særlig anti age-udgave. Når du skal vælge self-tanner fra Tan-Luxe, er det væsentligste imidlertid at overveje, hvordan du foretrækker at inkorporere self-tanning i din hudplejerutine. Du kan finde produkterne som alt lige fra de kendte mirakeldråber til mousse, spray og body butter. Det er altså blot om at afgøre, hvordan det giver mest mening for dig at opnå din tan.

Foretrækker du self-tanning-mousse, er Tan-Luxe Hydra Mousse det rette valg for dig. Det klare produkt bliver til en let og luftig self-tan-mousse, når det sprayes ud af beholderen. Moussen er vandbaseret og superhydrerende og er derfor ideel, hvis du søger et produkt, der giver huden masser af fugt og samtidig er nemt at benytte.

Tan Luxe’ The Gradual er et godt valg for dig, der er ny i self-tanning-verdenen. Som navnet også antyder, er produktet skabt med henblik på at gøre det muligt gradvist at opbygge en smuk tan ved daglig påføring. Ønsker du at opbygge en dybere tan, kan du blande Tan Luxe’ The Gradual med self-tanning-drops. På den måde kan du skræddersy din tan til netop dig og dine præferencer – akkurat som det er meningen med Tan-Luxe.

Hos EDONA elsker vi netop dette self-tan-brand, fordi det er udviklet med fokus på skræddersyet, naturlig tan uden en masse besvær. Produkterne gør det nemt at få en solkysset glød, og samtidig plejer de din hud med nøje udvalgte ingredienser. Hvad mere kan man drømme om?