Top
Giv dine bryn og vipper al den kærlighed, de fortjener, med prisvindende produkter fra Revitalash. Særligt kendte er produkterne Revitalash Advanced Eyelash Conditioner og Revitalash Advanced Eyebrow Conditioner, som er serummer, der effektivt giver dine bryn og vipper nyt liv. På webshoppen finder du vores udvalg af produkter fra innovative Revitalash. Foruden deres kendte og elskede serummer finder du i deres udvalg luksuriøs makeup, der kan hjælpe dig med at skabe det perfekte øjenmakeuplook.

Revitalash: En kærlighedserklæring fra doktoren til sin kone

Hele historien om Revitalash startede med Dr. Brinkenhoff og hans kone, Gayle. Efter at have fået konstateret brystkræft gik Gayle igennem et hårdt kemoforløb, der blandt andet satte sine spor på hendes øjenvipper, der blev porøse og livløse. Gayle begyndte at føle sig mindre selvsikker og smuk, og derfor satte hendes mand, Dr. Brinkenhoff, sig for at give hende en helt særlig gave – nemlig et produkt, der kunne hjælpe hende med at få selvtilliden tilbage.

Med 25 års erfaring som praktiserende øjenlæge var Dr. Brinkenhoff den helt rette til at udvikle netop det vidundermiddel, hans kone havde brug for. Han allierede sig med en række dygtige kemikere og gik i gang med at udvikle et nærende serum, der skulle give hans kones vipper deres vitalitet tilbage. Resultatet blev Revitalash’ eyelash conditioner. Gayles begejstring for Revitalash’ serum gav hendes mand blod på tanden og lagde kimen til det verdenskendte brand, Revitalash er i dag.

Kosmetik baseret på lægevidenskab

Alle produkterne fra Revitalash er udviklet af læger, og det gør kosmetikken til noget helt særligt. Produkterne er skabt med fokus på at være skånsomme og allergivenlige samtidig med, at de effektivt giver dine bryn og vipper den næring, de har brug for. Revitalash’ vippeserum og brynserum er både dermatologisk og klinisk testet. Derudover er de veganske og indeholder hverken parabener, BHT, phthalater eller gluten.

For Dr. Brinkenhoff er det en topprioritet, at alle produkter i brandsortimentet er baseret på forskning, videnskab og høje sikkerhedsstandarder. Du får altså innovative, gennemførte produkter, når du vælger netop Revitalash. Produkterne virker ganske enkelt, og netop derfor er dette brand også en favorit hos EDONA.

Skønhed begynder med vipperne

Dr. Brinkenhoff mener, at skønhed begynder med øjenvipperne. Selvom sortimentet i dag er blevet udvidet med en række andre produkter til blandt andet brynene, holder han fortsat på, at vipperne er noget af det mest essentielle ved en kvindes look, og derfor er det også disse, der er i fokus hos Revitalash. Revitalash’ øjenvippeserum har igennem tiden vundet massevis af priser, og dét forstår vi godt. Serummet kan effektivt hjælpe dig med at få længere, stærkere, sundere og mere fyldige vipper, og hvad end du generelt vil give dine vipper lidt ekstra kærlighed, eller de har brug for et intenst boost, er Revitalash-eyelash-serum værd at kigge nærmere på.

Når dine vipper har fået lidt ekstra kærlighed med øjenvippeserum fra Revitalash, kan du benytte Revitalash’ mascara til at sætte prikken over i’et på looket, ligesom du kan benytte deres eyelinere til at skabe lige netop det øjenmakeuplook, du foretrækker.

Giv dine bryn og vipper den kærlighed, de fortjener, med Revitalash

Det effektive vippeserum fra Revitalash er umiskendeligt et af brandets mest kendte og elskede produkter. Dog er Revitalash-brow-serum også en klassiker, der får rosende ord med fra brugere verden over. Revitalash’ øjenbrynsserum er – ligesom vippeserummet – patenteret og udviklet af læger. Det giver masser af næring til bryn, der for eksempel er blevet skamplukket eller skadet af diverse stylingprodukter. Foruden Revitalash’ conditioner til brynene har brandet udviklet en lækker brow gel, der dels kan hjælpe med at udfylde småhuller og ujævnheder og dels kan fiksere brynet, så det bliver siddende dagen lang. Revitalash Brow Gel findes både i to forskellige nuancer samt i en gennemsigtig udgave, der er perfekt til styling.

Med Revitalash kan du kort og godt give dine bryn og vipper al den kærlighed, de fortjener. Du kan i brandets sortiment både finde specialudviklede, patenterede plejeprodukter og unik kosmetik, der kan hjælpe dig med at skabe den perfekte ramme om dit ansigt og dine øjne.

EDONA er din Revitalash-forhandler, og du finder her på siden alle vores favoritprodukter fra det gennemførte brand, der baserer alle deres produkter på lægevidenskabelig forskning og nøje udvalgte ingredienser. Vi oplever, at produkterne fra det gennemførte brand virkelig virker og holder dét, de lover, og derfor elsker og anbefaler vi dem.