Top

Fejlfri og effektiv vokspræparat

Hos EDONA har vi mange års erfaring indenfor professionel udførelse af voksbehandlinger. Med vores høje standard i udførelsen af arbejdet, følger der udelukkende tilsvarende kvalitetsprodukter til. Vi udfører alle vores voksbehandlinger med det verdenskendte og markedsførende kvalitetsmærke LYCON voks. LYCON blev etableret i Australien i 1978 og med sit enestående image verden over for høj produktkvalitet, er det en selvfølge, at vi netop bruger dette mærke i klinikken.

Vi anvender både stripsvoks og hotvoks fra LYCON til hårfjerning.

Bemærk: Visse voksbehandlinger er forbeholdt kvinder. Læs mere under voksbehandlinger.

Stripsvoks

Vi bruger denne type voks til alle de store områder på kroppen, såsom voks af ben, arme og ryg. Voksen har en smidig og cremet konsistens, som gør den skånsom og mild for huden. Stripsvoksen påføres let på kundens hud med en voksrulle og derefter tages voksen af med papirstrips, som nemt og hurtigt efterlader huden hårfri og blød.

HOTVOKS

En flydende voks, der er skabt til at efterlade huden hårfri, blød og velplejet. Denne voks bruger vi til de mindre områder af kroppen, såsom voks af ansigt, armhule og intimvoks. Der lægges først en beskyttende og plejende olie på huden, så voksen ikke klistrer og som er med til at lindre og beskytte hudens overflade. Derefter påføres den flydende voks, som har en svag varme, med en træspatel.

Voksen størkner langsomt og bliver derefter fjernet let uden brug af papirstrips. Under hele behandlingen vil din profesionelle behandler sørge for at skåne huden bedst muligt med lindrende produkter fra LYCON. Hotvoks er den mest skånsomme voks, da huden bliver plejet både før, under og efter behandlingen og det er dermed den mest optimale metode til tør og sensitiv hud.

HOLDBARHED

Alle voksbehandlinger foretaget hos EDONA holder i op til 3-4 uger alt afhængigt af, hvor på krop og ansigt man bliver vokset. Umiddelbart efter enhver voksbehandling af kroppen bør man så vidt muligt undgå sol (herunder også solarium), sauna, motion, peeling og sex. Dette bør undgås i op til 24 timer efter behandlingen, da hårsækkene her er åbne og mere udsatte. Uddybende vejledning vil blive givet i klinikken.