Top

FIRE & ICE

Med Fire and Ice-behandlingen fra iS CLINICAL genopfrisker vi huden og giver den fornyet energi og glød samtidig med, at vi fremmer cellefornyelsen. Behandlingen kan reducere blandt andet linjer, pigmentfejl, akne og forstørrede porer. Derudover virker den genopbyggende og giver den fornødne kærlighed til træt og skadet hud. Læs mere om vores Fire and Ice-ansigtsbehandling her på siden, eller book din tid med det samme.

Fire & Ice er blandt andet for dig, der:

En effektiv ansigtsbehandling tilpasset din hud

En Fire and Ice-behandling tilpasses naturligvis dig og din hud. Foruden at vi gør brug af de to professionelle masker, gælder det også, at vi i løbet af behandlingen inkorporerer diverse cremer og sera fra iS CLINICAL. Disse udvælges særligt til din hudtype, ligesom selve behandlingsforløbet er dynamisk og kan tilpasses den enkelte for at opnå de bedst tænkelige resultater.

 Den alsidige Fire and Ice-behandling fra iS CLINICAL er velegnet til mange forskellige hudtyper og -udfordringer og kan blandt andet afhjælpe linjer og rynker, forstørrede porer og akne. Ligeledes er den ideel at gøre brug af i forbindelse med solskader og pigmentfejl, ligesom den kan genopbygge skadet og træt hud.


Fire and Ice fra iS CLINICAL bygger på videnskab

Alle produkter fra iS CLINICAL er udviklet af forskere og læger, og størstedelen af ingredienserne har klinisk dokumenteret effekt. Det gælder naturligvis også for deres produkter til professionel brug, herunder maskerne til den kendte og elskede Fire and Ice-behandling. iS CLINICAL har et ønske om at skabe synlige resultater her og nu og samtidig bidrage til din huds generelle sundhed på den lange bane. En Fire and Ice-ansigtsbehandling giver derfor ikke blot din hud energi, glød og fugt i en fart, men bidrager også på sigt til din huds sundhed og vitalitet.

Her hos EDONA er vi begejstrede for iS CLINICAL, fordi brandet faktisk holder, hvad det lover. Produkterne er resultatskabende, nærende og hudoptimerende, og det samme gælder for iS CLINICALs Fire and Ice-behandling.

Kurforløb med fire and ice:

Du er altid velkommen til at kontakte os

Fire and Ice fra iS CLINICAL er en vaskeægte kunde-darling, og brugere overalt i verden elsker den for dens effektivitet. I en fart genopfrisker og renser frugtsyrebehandlingen huden samtidig med, at den bidrager til at fremme cellefornyelsen. Uanset din hudtype kan du få glæde af en Fire and Ice-behandling. Er du alligevel i tvivl om, om den er det rette valg for dig, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi guider dig hellere end gerne til den rette ansigtsbehandling.

Når du møder op til din tid i vores skønne klinik, vurderer vi naturligvis også, om den forudbestilte behandling er den mest ideelle for dig. Dette gør vi ud fra din hudtype og dine ønsker til behandlingen. Viser det sig, at Fire and Ice ikke er det perfekte match for dig, kan du være sikker på, at vi siger til og i stedet anbefaler dig en anden ansigtsbehandling, som passer bedre til dig og din hud.

Vi vil vores kunder det absolut bedste, og derfor udfører vi heller aldrig en behandling, vi ikke kan stå 100 % inde for.