Vi arbejder på at skabe et nyt, smukt skønhedsunivers for jer her på hjemmesiden. Salonen er allerede åbnet i vores nye, eksklusive lokaler på Frederiks Plads i Aarhus C. På vores Instagram-profil @edona_beauty, kan du følge med og se de smukke resultater vi skaber for vores kunder.

Behandlinger

Afbudspolitik

Afbud skal ske senest 24 timer før behandlingstiden. Overholdes dette ikke, vil man blive faktureret 70% af prisen for den aftalte behandling. Hvis du udebliver fra en behandling uden at melde afbud, vil du blive opkrævet 100% af behandlingens pris. Er man forsinket, kan det medføre en kortere behandlingstid end aftalt. Er der tid, forlænger vi behandlingen, men da vi oftest er fuldt booket, vil udskydelse sjældent være en mulighed. Er man forsinket i så stort et omfang, at behandlingen ikke kan udføres, vil man blive faktureret 70% af prisen for behandlingen.

Sådan gør du

Afbud skal meldes på telefonnummer 40 84 84 85 eller via linket du modtager i bekræftelses-e-mailen når du har booket tid. Tidsbestilling, tidsændring og afbestilling af tider kan derfor alt sammen ske online via vores bookingsystem. Bemærk: Afbud via SMS, sociale medier, mail eller telefonsvarer er ikke gældende.

Book I god tid

Vi opfordrer alle, nye som faste kunder, til at booke flere tider frem i kalenderen. Denne påmindelse er nødvendig, hvis man ønsker at gå fast hos EDONA og holde behandlingerne ved lige. Vores kalender er nemlig booket flere måneder frem, til trods for lange dage i salonen – dog kan afbud forekomme og vi gør vores bedste for at oplyse afbudstider via InstaStory på vores Instagramprofil @edona_beauty. Ellers skal man som kunde selv holde løbende øje via onlinebooking for afbud.

åbningsider & kontakt

Mandag 09:00-17:30
Tirsdag 09:00-17:30
Onsdag 09:00-17:00
Torsdag 09:00-17:30
Fredag 09:00-17:30
Lørdag 09:00-15:00
Søndag LUKKET


Telefon 40 84 84 85
Mail kontakt@edona.dk