Top

GREEN PEEL® er en peelingsmetode med urter, der udelukkende udbydes hos certificerede og professionelle behandlere – herunder hos EDONA. Den originale peelingsmetode er udviklet af Christine Schrammek for mere end 60 år siden og er kendt og elsket verden over. Her på siden kan du blive klogere på den originale urtepeeling og brandet bag. Du kan naturligvis også booke din behandling med det samme.

En ren, naturlig peeling

Virksomheden Dr. med. Christine Schrammek-Drusio står bag brandet derma.cosmetics og har skabt den unikke GREEN PEEL®-behandling, som er anerkendt verden over. Urteblandingen er medicinsk udviklet, biologisk baseret og fremstillet udelukkende på vegetabilske ingredienser. Den indeholder ingen kemiske og skadelige stoffer eller syntetiske peelingsmidler, men derimod naturens egne kræfter.

Urteblandingen er så ”ren”, at du i princippet ville kunne spise den, og er du på udkig efter en naturlig, men effektiv peeling, er netop denne ansigtsbehandling derfor et godt valg. De professionelle og effektive hudplejeprodukter, vi bruger i forbindelse med den unikke urtebehandling, forhandles ikke i retail, og som nævnt benyttes de udelukkende hos professionelle hudplejeeksperter.

Et doktorbrand med mere end 60 års erfaring med professionel hudpleje

Derma.cosmetics – og herunder deres originale urteblanding – er fremstillet og produceret i Tyskland. Alle produkterne er udviklet af hudlæger, og med dette brand møder dermatologi altså kosmetologi for at give dig de allerbedste resultater. Produkterne er dermatologisk testede, hvilket vil sige, at der er minimal risiko for allergiske reaktioner ved brug af dem. Der er altså tale om et mærke, der virkelig er noget ud over det sædvanlige, og derfor er vi hos EDONA også meget stolte af at være en af de få klinikker i Aarhus, der tilbyder den unikke urtepeeling.

Den originale GREEN PEEL®-metode videreudvikles konstant, så den altid er så effektiv som overhovedet muligt. Hos Dr. med. Christine Schrammek-Drusio følger de derfor hele tiden forskningen inden for hudpleje nøje. Schrammeks produkter er således baseret på den nyeste dermatologiske viden og ingredienser af højeste kvalitet, og derved leverer de innovative produkter selv efter 60 succesfulde år.

Historien om derma.cosmetics og den originale urtepeeling

Det tyske brand derma.cosmetics og den originale GREEN PEEL®-metode blev grundlagt af Christine Schrammek tilbage i 1958. Hun var i færd med medicinstudiet, men måtte opgive dette, dels grundet 2. verdenskrig og dels grundet en nyfunden interesse for hudpleje og kosmetik. I Christine Schrammeks fodspor fulgte hendes datter, Dr. med. Christine Schrammek-Drusio, og to børnebørn Christina Drusio og Alexander Drusio, og der er således tale om et generationsfamiliebrand med lange, stolte traditioner.

Christine Schrammeks datter – Dr. med. Christine Schrammek-Drusio – er uddannet dermatolog og er ekspert i allergi og anti ageing. Barnebarnet Christina Drusio er dermatolog og dermato-venerolog, og er ligeledes i gang med at færdiggøre uddannelsen som kosmetolog. Begge kvinder er internationalt anerkendte for deres arbejde med professionel hudpleje, og sammen står de for produktudviklingen hos derma.cosmetics.

Book din peeling hos EDONA

Vi forhandler ikke produkterne fra Dr. med. Christine Schrammek i vores webshop. Til gengæld tilbyder vi – som en af de få klinikker i Aarhus – den originale GREEN PEEL®-behandling. Behandlingen er anerkendt verden over for sine imponerende resultater og er blandt andet kendt for at kunne afhjælpe linjer, akne, forstørrede porer, ar og pigmenteringer. Dét kan du alt sammen læse mere om under selve behandlingen.

Når du får udført denne behandling, er det nødvendigt efterfølgende at pleje med en række særlige produkter fra derma.cosmetics. Disse følger med i behandlingen, og efter peelingen er udført, sætter vi dig grundigt ind i, hvordan du skal bruge dem. Der er nogle specifikke forholdsregler i forhold til denne urtepeeling, som du skal være opmærksom på, når du booker din behandling. Læs mere om disse på behandlingssiden, eller kontakt os, hvis du har spørgsmål.