Top

Smukke og fyldige vipper i høj kvalitet

Single eyelash extensions

Single eyelash extensions er for dig, der ønsker længere og fyldigere vipper med et naturligt udseende. Vi tager altid udgangspunkt i dine naturvipper og sammensætter et look, der matcher dine behov og ønsker. Lash extensions findes i utallige længder, tykkelser og bøjninger. Sammen med din professionelle behandler skabes det look, der passer allerbedst til lige netop dig

Hos EDONA er vi certificerede vippeteknikkere – du vil derfor altid være i trygge hænder. 

PROCEDUREN

Ved påsætning af Single eyelash extensions ligger du afslappet på ryggen med lukkede øjne. Inden vi påbegynder behandlingen, isolerer vi dine nedre vipper, som behandles med en fugtgivende maske, imens dine extensions påsættes. Single eyelash extensions påsættes enkeltvist på dine naturlige vipper. Til formålet benyttes en særligt udviklet lim, som naturligvis er ISO-godkendt. Limen tørrer blødt op, så vipperne forbliver lette og fleksible. 

Der går cirka to timer, fra du lukker øjnene i, til du åbner dem igen og kan betragte dine nye, smukke vipper. 

INDEN BEHANDLINGEN

Mød altid op til din behandling uden makeup i øjenområdet – dette er vigtigt og gælder også foundation og pudder. Har du nogen former for makeup på, skal denne fjernes, inden vippebehandlingen kan gå i gang. Den tid, der bliver brugt på dette, går fra din behandlingstid. Kom derfor med afrensede vipper og ren hud hver eneste gang, så du får mest muligt ud af din tid. 

EFTER BEHANDLINGEN

Dine vipper må ikke komme i kontakt med vand de første 24 timer efter behandlingen, da limen skal have tid til at hærde. Undgå derfor regn, bad, damp, sauna og træning i det første døgn. Dette gælder også brug af vippeserum og anden produkt ved øjenomgivelserne. Undlad ligeledes at gnide dig i øjnene, da dette kan skade de påsatte vipper og ødelægge det gode resultat. 

ALLERGI

Der er en lille risiko (1-2 %) for at få en allergisk reaktion i forbindelse med påsætning af Single eyelash extensions. Den allergiske reaktion skyldes limen og ses som regel dagen efter behandlingen. Får du en allergisk reaktion inden for 24 timer efter din behandling, fjerner vi dine vipper uden beregning. Vi refunderer imidlertid ikke betalingen for den oprindelige behandling. Hvis du er i tvivl, udfører vi gerne en mindre test, inden du får påsat alle dine Single eyelash extensions. Her påsætter vi et par vippeextensions på hvert øje for at se, om du er intolerant. Kontakt venligst klinikken for booking af en kort konsultation. 

Holdbarhed

Holdbarheden på Single eyelash extensions er individuel, og vi kan desværre ikke garantere, hvor længe de holder. Flere faktorer såsom sovestilling, årstid, vejrforhold, efterpleje og livsstil påvirker holdbarheden. Passer du godt på dine vipper og følger din professionelle behandlers råd og vejledning, vil dine vipper typisk holde i op til 3-4 uger. Vi anbefaler altid en fast opfyldning (mellem opfyldning) af vipperne hver 3. uge for at bibeholde det fyldige og smukke look.

Er du i tvivl om, hvilken opfyldning du skal vælge? Så tøv ikke med at give os et kald på telefon 40 84 84 85  
– vi gør vores bedste for at vejlede. 

OPFYLDNING af Single eyelash extensions

 

Lille

Vælg denne behandling, hvis dine vipper trænger til en let opfriskning – fx. hvis kun det ene øje mangler nogle få vipper og lidt korrektion.

 

Mellem

Denne behandling er passende, hvis det er 2-3 uger siden, du sidst fik påsat et nyt sæt vipper eller foretaget en opfyldning.

 

Stor

Vælg denne behandling, hvis det er 3-4 uger siden, du sidst fik en opfyldning af vipperne.

*Bemærk venligst, at hvis mere end halvdelen af dine vipper mangler, tæller det som et nyt sæt.