Top

oxygenbehandling

Oxygenbehandling minimerer effektivt aldringstegn og giver din hud masser af fugt og næring. Behandlingen stimulerer produktionen af kollagen i huden og tilfører blandt andet A-, C- og E-vitamin til de dybere hudlag. Oxygenbehandlinger udføres som udgangspunkt som et kurforløb. Derved opnås de bedste og mest langvarige resultater. Trænger din hud til et effektivt plejeboost, kan du imidlertid også booke en enkeltstående behandling. Læs mere om behandlingen her på siden, eller book en oxygenbehandling i Aarhus med det samme.

Oxygenbehandlingen kan:

Giv din hud fugt, glød og fornyet energi – her og nu

Sera og cremer trænger typisk ikke helt ned i hudens nederste hudlag, men stopper derimod ved overhuden. Det betyder, at det nederste hudlag ikke får glæde af de virksomme næringsstoffer fra plejeprodukterne.

Ved en oxygenbehandling benytter vi en særligt udviklet iltkompressor til at puste aktivt serum ned i det nederste hudlag. Derved får underhuden den pleje og næring, den fortjener, og samtidig er trykket fra maskinen med til at stimulere de små blodkar i huden. Med denne innovative behandlingsform skabes der altså på flere måder aktivitet i det nederste hudlag, hvilket er med til at skabe både kort- og langsigtede resultater.

Den intense, aktive behandling minimerer effektivt alderstegn, og samtidig giver den huden masser af fugt og glød. Vil du have smuk, strålende og spændstig hud, skal du altså prøve oxygenbehandlingen.

Aktivt serum skaber resultater både her og nu og på sigt

Ved en oxygenbehandling pustes aktivt serum ned i hudens dybeste lag for at booste hudens egne processer. Serummet hjælper din hud med at regenerere på endnu mere optimal vis for at give dig en smukkere og sundere hud. Kollagen og elastin forefindes naturligt i huden og er to af de stoffer, der er med til at holde din hud spændstig, glat og elastisk. Desværre daler den naturlige produktion af kollagen i takt med, at vi bliver ældre, imens elastinfibrene gradvist blive slappe. Det dalende niveau af kollagen og de slappe elastinfibre resulterer i linjer i huden.

Det unikke dermaOXY-serum er med til at stimulere hudens naturlige produktion af kollagen, og samtidig nærer det effektivt elastinen i huden. Derved kan behandlingen give dig en flottere og fastere hudoverflade og minimere alderstegn på naturlig og skånsom vis. Foruden at det aktive serum er med til at minimere alderstegn, gælder det, at det indeholder blandt andet A-, C- og E-vitamin. Da vitaminerne kommer helt ned i underhuden, er de med til at pleje og nære huden nedefra.

Få det maksimale ud af behandlingen ved et kurforløb

Vores oxygenbehandling udføres som udgangspunkt som et kurforløb bestående af fire behandlinger. Disse foretages med en uges mellemrum.

Din huds naturlige regenereringscyklus varer 28 dage. Efter et forløb på fire uger vil samtlige af dine hudceller altså have fået glæde af det nærende serum. Herefter kan de gode resultater vedligeholdes ved at foretage en ny oxygenbehandling cirka en gang om måneden. Får du foretaget fire behandlinger med en uges mellemrum, vil vi effektivt kunne mindske alderstegn og skabe langvarige resultater. Særligt hvis du selv gør en indsats for at pleje din hud med de rette produkter imellem behandlingerne, vil kuren gøre underværker for din hud.

Fortjener din hud intet mindre end det bedste af det bedste? Så kombiner din oxygenbehandling med en kosmetisk diamantslibning. Her fjerner vi effektivt, men skånsomt det øverste hudlag. Den behagelige diamantslibning gør huden jævn og fin og sikrer, at denne er endnu mere modtagelig over for den efterfølgende oxygenbehandling.

Sådan får du det maksimale
ud af din oxygenbehandling:

Giv din hud et hurtigt boost med en oxygenbehandling 

Som beskrevet ovenfor er vores klare anbefaling, at du får foretaget oxygenbehandlingen som et kurforløb – gerne i kombination med diamantslibning. Det ér imidlertid også muligt at bestille en enkeltstående oxygenbehandling i Aarhus hos os.

En oxygenbehandling kan hurtigt og effektivt give din hud masser af fugt og næring, og allerede 20 minutter efter behandlingen vil du kunne se resultater. Behandlingen er skånsom for huden og resulterer ikke i hverken afskalning eller break outs grundet dybderens. Du kan derfor uden bekymring få foretaget en oxygenbehandling eksempelvis forud for en større begivenhed, hvor du gerne vil se ekstra strålende ud.

Vil du være helt sikker på, at du får timet din behandling hensigtsmæssigt? Så husk, at du altid er velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du er i tvivl om, om en oxygenbehandling er det rette valg for dig. Vi vejleder dig hellere end gerne, så du får valgt den perfekte ansigtsbehandling, og ellers kan du naturligvis også booke din oxygenbehandling i Aarhus allerede nu. Vurderer vi, at det ikke er det bedste valg for dig, finder vi selvfølgelig en løsning, når du møder op i klinikken. Vi foretager nemlig aldrig en ansigtsbehandling, vi ikke kan stå fuldkommen inde for.