Top

GREEN PEEL®

GREEN PEEL® er en unik urtepeeling, der fjerner alle døde hudceller og fornyer huden. Peelingen er udviklet af hudlæger og består udelukkende af naturlige ingredienser uden kemiske tilsætningsstoffer. Behandlingen har opnået stor international succes og har været på markedet i over 60 år. En GREEN PEEL® -behandling kan blandt andet benyttes, hvis du ønsker at minimere ar, forstørrede porer, pigmenteringer, solskader, linjer eller akne, men er også ideel for dig, der blot vil detoxe din hud godt og grundigt.

Hos EDONA tilbyder vi – som en af de få klinikker i Aarhus – den kendte og elskede behandling. Book din tid nu, eller læs mere om GREEN PEEL®-behandlingerne her på siden.

GREEN PEEL®-behandling 
kan bidrage til at:

En enkelt GREEN PEEL®-behandling giver tydelige resultater  

GREEN PEEL® er en dybdegående peeling, der effektivt fjerner døde hudceller samt øger blodcirkulationen og hudens stofskifte. Den stimulerer dermed hudens egen regenerering og celledeling. Med denne peeling er der ikke tale om en klassisk velværebehandling. Derimod er det en ansigtsbehandling, der går i dybden og arbejder indefra og ud for skånsomt at stimulere hudens overflade ved hjælp af urternes mikropartikler. GREEN PEEL® giver tydelige resultater allerede efter en enkelt behandling. Urteblandingen påføres ansigtet og masseres ind i huden ved hjælp af en særlig massageteknik. Massageteknikken hjælper med at lede affaldsstoffer fra huden ud til lymfekirtlerne, som udskiller disse.

Vælg den rette GREEN PEEL®-behandling

Hos EDONA tilbyder vi to forskellige GREEN PEEL®-behandlinger: Classic og Energy.

Er det første gang, du får foretaget en Green Peel-behandling, udfører vi den mildeste af vores GREEN PEEL®-behandlinger, Energy. Har du allerede stiftet bekendtskab med Green Peel, kan vi tilbyde en kraftigere version af peelingen, hvor vi arbejder mere i dybden, nemlig Classic. Her intensiverer vi blandt andet massagen, ligesom vi benytter en mere koncentreret urteblanding.

Er du i tvivl om, hvilken behandling du skal booke, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Nedenfor kan du desuden læse mere om de to behandlinger.  

GREEN PEEL CLASSIC®

GREEN PEEL CLASSIC® er især god for dig, der døjer med akne, forstørrede porer, pigmenteringer, linjer og ar, men kan også fungere som et generelt boost til din hud.

Din hud fornyer sig konstant og har en celledelingscyklus på 28 dage. Med GREEN PEEL CLASSIC® er det imidlertid muligt at opnå en komplet hudfornyelse på blot fem dage.  

Efter du har fået udført din behandling i klinikken, får du et sæt af hudplejeprodukter med hjem, som du skal bruge i de efterfølgende fem dage. I løbet af disse fem dage vil din hud arbejde og blive aktiveret af urterne. Det er vigtigt, at huden i denne periode ikke kommer i direkte kontakt med vand, da urteblandingen skal blive i huden og arbejde videre.

I de fem dage efter din peeling er det normalt, at der forekommer afskalning, da huden fornyes. 

Efter cirka fem dage skal du forbi klinikken til anden del af din behandling. Her fjerner vi alle plejeprodukter og rester af døde hudceller. Anden del af behandlingen er udelukkende afslappende og har til formål at sikre, at vi kommer godt i mål med din GREEN PEEL®-behandling, samt at du får afrenset huden godt og grundigt.

Booker du en GREEN PEEL CLASSIC®, kontakter vi dig, inden du møder op i klinikken, da vi skal vide lidt om din helbredstilstand, inden vi igangsætter behandlingen. Vi kan eksempelvis ikke udføre behandlingen, hvis du tager bestemte former for medicin, eller hvis du er i gang med visse andre behandlingsforløb. Derfor skal du udfylde et spørgeskema forud for din behandling, så vi er sikre på, at vi kan udføre den effektive, aktive behandling.  

GREEN PEEL CLASSIC®
kan afhjælpe:

Vigtigt at vide:

GREEN PEEL ENERGY®

Denne peeling er for dig, der ønsker at give træt, stresset hud fornyet energi. Den minimerer effektivt de første alderstegn og sætter gang i blodcirkulationen i huden. Den afhjælper desuden urenheder og pigmenteringer.

GREEN PEEL ENERGY® er en effektiv behandling, der stimulerer huden og dens naturlige regenerering. Der kan i nogle tilfælde forekomme en let afskalning efter denne behandling. Efterfølgende vil du have fået fornyet glød og udstråling i huden.  

GREEN PEEL ENERGY®
er for dig, der ønsker at:

Den unikke GREEN PEEL®-urteblanding

GREEN PEEL®-urteblandingen indeholder blandt andet padderokke, som er antiinflammatorisk og bidrager til at forbedre hudens struktur, styrke bindevævet og booste elasticiteten. Morgenfrue virker sårhelende og antibakteriel samtidig med, at den aktiverer celledelingen i huden.

Tre forskellige alger bidrager til at sætte gang i stofskiftet og regulere talgproduktionen. Samtidig er de rige på vitaminer, ligesom de er fugtgivende, rensende og beroligende. I urteblandingen finder du også aloe vera, kamille, stedmoderblomst, lungeurt og vejbred. Der er altså tale om en ren og vegetabilsk peeling, der masseres dybt ned i huden, så denne kan optage alle de naturlige næringsstoffer fra urterne.

Urteblandingen til GREEN PEEL® – behandlingen indeholder blandt andet: