Top

EDONASKIN SIMPLE

Vil du give din hud – og dig selv – lidt ekstra forkælelse? Har du brug for særlig pleje forud for en stor begivenhed? Så er EDONAskin Simple måske en ansigtsbehandling for dig. EDONAskin Simple er en skøn behandling på en times tid, som skræddersyes specifikt til dig. Her får du mulighed for at koble af og blot lade dig forkæle med eksklusive produkter, der giver din hud fornyet energi og glød. Bestil din tid allerede nu, eller læs mere om behandlingen her på siden. Tag alternativt et kig på vores signaturbehandling, EDONAskin.

EDONAskin Simple er:

Lad os rense, pleje og nære din hud

Hos EDONA gør vi en dyd ud af altid at tilbyde vores kunder de mest hensigtsmæssige behandlinger med afsæt i den enkeltes hudtype og -tilstand. Derfor er EDONAskin Simple heller ikke en ”one size fits all”-behandling, men derimod en dynamisk ansigtsbehandling, der tilpasses dig.

Det gælder dog, at ansigtsbehandlingen altid vil byde på grundig afrensning af huden, ligesom vi indarbejder peeling udvalgt specifikt til dig for at slippe af med døde hudceller. Herudover byder ansigtsbehandlingen på pleje, næring og fugt ved hjælp af eksempelvis masker, sera og cremer nøje udvalgt til din hud. Uanset hvordan behandlingsforløbet konkret sammensættes, kan du vide dig sikker på, at du forlader klinik EDONA med hud, der har fået fornyet glød, energi og fugt.

Vi benytter førsteklasses hudplejeprodukter

I vores behandlinger kombinerer vi gerne forskellige produktserier for at opnå det absolut bedste resultat. Fælles for alle de anvendte produkter er, at de kommer fra brands, der er kendte for deres kompromisløshed. Vi arbejder blandt andet med produkter fra iS CLINICAL, dermaOXY og Environ. Alle er de kendte for deres ekstraordinære hudplejeprodukter, der skaber synlige resultater og effektivt forbedrer din huds sundhed.

Mange af de produkter, vi arbejder med, er udviklet af hudlæger og indeholder ingredienser med klinisk dokumenteret effekt. Der er altså tale om hudplejeprodukter, der faktisk holder, hvad de lover, og som arbejder i dybden på at forbedre og styrke din hud. De giver ikke blot et overfladisk boost, men skaber derimod synlige forandringer. Flere af dem er skabt af hudlæger og udviklet specifikt til brug hos professionelle hudplejere.

Til EDONAskin Simple benyttes
blandt andet produkter fra:

Afhjælp diverse hudproblematikker med en ansigtsbehandling

Døjer du med eksempelvis akne, forstørrede porer eller tydelige alderstegn? Så udformer vi naturligvis en ansigtsbehandling med fokus på dette. Vi sørger for at udvælge de rette produkter og tilrettelægger et behandlingsforløb, der giver mening i forhold til netop dine hududfordringer.

Har din hud blot fortjent lidt ekstra kærlighed og omsorg, udarbejder vi en ansigtsbehandling, der blandt andet renser og fugter i dybden.

Vil du have endnu mere intens hudpleje? Ønsker du eksempelvis at prøve vores eksklusive diamantslibning eller oxygenbehandling? Så tag et kig på vores overdådige signaturbehandling EDONAskin. Her giver vi den alt, hvad den kan trække i forhold til både pleje og velvære, og denne behandling er derfor for dig, der kun vil have det bedste af det bedste.

Uanset om du vælger EDONAskin eller EDONAskin Simple, kan du være sikker på, at du får en gennemført ansigtsbehandling. Samtidig er vores mål at give dig en oplevelse, du kan leve højt på længe efter dit besøg. Der er således ikke blot tale om ansigtsbehandlinger, men om velværebehandlinger, der plejer både krop og sind.

Gør noget godt for dig selv
– book en behandling hos EDONA

Hos EDONA går vi langt for at sikre, at både vores service og behandlinger overstiger dine forventninger. Vil du gøre noget godt for dig selv, bør du booke en EDONAskin Simple-behandling og besøge os i vores fine lokaler i Aarhus. Er du i tvivl om det mindste, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at guide og hjælpe, ligesom du naturligvis kan trække på vores ekspertise, når du besøger os til din ansigtsbehandling. Et besøg i klinikken er en oplagt mulighed for at gennemgå din hudplejerutine for at sikre, at din hud ikke blot får den mest optimale pleje hos os, men også derhjemme.

EDONAskin Simple kan tilpasses alle hudtyper, og selv hvis du har meget sart hud eller døjer med eksempelvis akne, skal du altså ikke tøve med at bestille den gennemførte ansigtsbehandling. Vi er sikre på, både du og din hud kommer til at elske den.