Top

Diamantslibning og oxygenbehandling

Ved en kosmetisk diamantslibning fjerner vi på skånsom vis døde hudceller. Behandlingen renser huden og åbner denne op, så den er klar til den innovative oxygenbehandling, hvor aktivt serum pustes ned i hudens dybeste lag. Oxygenbehandlingen minimerer effektivt alderstegn og giver din hud fornyet glød og fugt. Det unikke serum booster kollagenproduktionen og indeholder blandt andet A-, C- og E-vitamin. 

Vi anbefaler at booke diamantslibning og oxygenbehandling samlet for optimal resultat, specielt ved din første behandling. Derefter kan oxygenbehandling bookes for sig, for at holde balance i fugten og den glødende vitalitet i huden. Læs mere om diamantslibning og oxygenbehandling her på siden, eller book din tid med det samme.

En diamantslibning og oxygenbehandling
kan bidrage til at:

Afrens, og udjævn huden med en diamantslibning

En diamantslibning eller hudslibning hos EDONA er en kosmetisk velværebehandling. Behandlingen går under navnet ”microDermabraison” – ej at forveksle med dermabraison, som er et kirurgisk indgreb i form af en kraftig afslibning af huden.

Vores diamantslibning er nænsom og behagelig. Ved behandlingen fjerner vi det øverste lag af døde hudceller, så ny, smuk hud kan komme frem. Huden bliver altså afrenset for grå og triste hudceller og gøres klar til den efterfølgende oxygenbehandling, som tilfører huden fugt og glød. En diamantslibning i ansigtet udjævner huden, så denne bliver glattere og mere ensartet. Samtidig bidrager den til at minimere fine linjer, ligesom den kan minimere ar, forstørrede porer og pigmentforandringer i huden. Får du jævnligt foretaget en hudslibning, vil behandlingen på sigt resultere i øget produktion af kollagen. Behandlingen kan bookes med behandling af hele ansigt eller af tre dele – ansigt, hals og decolleté.

Plej din hud i dybden med en oxygenbehandling

Inden vi foretager en diamantslibning af huden, så kan en udrensning af huden forekomme – dette vurder din EDONAbehandler, om det er aktuelt. Derefter er denne klar til videre behandling. Hos EDONA kombinerer vi diamantslibningsbehandlingen med den unikke oxygenbehandling fra dermaOXY. Ved en oxygenbehandling benytter vi en særligt udviklet iltkompressor til at puste aktivt serum ned i det nederste hudlag. Påføres serum direkte på huden som normalt, vil produktet ikke være til glæde for de nederste hudceller, men derimod blot for overhuden. Med denne unikke teknologi er det muligt for serummet at trænge helt ned i huden og derved nære denne nedefra.

Det næringsrige serum indeholder blandt andet A-, C- og E-vitamin, og derudover er produktet – ligesom diamantslibningen – med til at booste produktionen af kollagen. Samtidig nærer serummet elastinfibrene i huden, som er dem, der er med til at holde huden elastisk og spændstig.

Alt i alt har vi her at gøre med et effektivt og næringsrigt serum, som på flere måder kan være med til at minimere alderstegn, og som samtidig giver din hud intens fugt. På den korte bane giver oxygenbehandlingen fornyet energi og glød til huden, og du kan se resultater allerede 20 minutter efter, behandlingen er udført. På sigt minimerer den fine linjer og rynker for at give dig en smukkere, glattere og mere spændstig hud.

Diamantslibning og oxygenbehandling
findes i to versioner:

Få det maksimale ud af behandlingen ved et kurforløb

Hvis du vil have det maksimale ud af din hudslibning og oxygenbehandling, bør du indgå i et kurforløb på fire uger med ren oxygenbehandling – i kurforløbet fjerner vi diamantslibning og holder huden fugtet med oxygenbehandling. Derved vil du opnå de bedste og mest langvarige resultater. 

Et kurforløb består af fire behandlingsgange med en uges mellemrum. Hver gang får du udført en plejende oxygenbehandling. Grunden til, at du bør vælge et kurforløb, er, at din hud hele tiden fornyer sig. I løbet af cirka 28 dage regenereres hele huden i ansigtet, og når du har fuldført et kurforløb på fire uger, vil samtlige af dine hudceller altså have fået glæde af det næringsrige serum. Ved at få foretaget en professionel behandling med den unikke serumbehandling fire gange opnår du holdbare, tydelige resultater. Disse kan efterfølgende vedligeholdes med en behandling cirka en gang om måneden, hvor diamantslibning og oxygenbehandling indgår.

4 ugers kurforløb med Oxygenbehandling:

Efter en god og dyb diamantslibning og oxygenbehandling anbefaler vi at holde behandlingen ved lige med ren oxygenbehandling

Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os

Vores ansigtsbehandling med diamantslibning er særdeles skånsom og velegnet til alle hudtyper. Selv hvis du døjer med eksempelvis akne eller har meget sart hud, er hudslibning med diamant noget for dig. Har du nogen spørgsmål til behandlingen, eller er du i tvivl om, om den er det bedste valg for lige netop dig? Så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Booker du en tid, hvorefter det viser sig, at denne behandling alligevel ikke er den mest ideelle for dig, finder vi selvfølgelig også en løsning. Vi udfører aldrig en ansigtsbehandling, vi ikke kan stå inde for, så du kan være sikker på at få kyndig og professionel vejledning, når du møder op i klinikken. En diamantslibning efterfulgt af en oxygenbehandling med nærende serum er den ultimative form for selvforkælelse. Book din tid til diamantslibning i Aarhus allerede nu, hvis du vil give din hud intens pleje og fugt.