Top

COOL PEEL

Cool Peel er en skånsom, men effektiv peeling-behandling fra Environ. Denne behandling tilpasses den enkelte kunde på behandlingsdagen, da vi regulere behandlingen efter hudens tilstand. Modsat andre former for peeling bliver huden ikke ophedet under Cool Peel-behandlingen, og der er ingen efterfølgende helingsperiode. Netop fordi Cool Peel er særdeles skånsom, passer den til alle hudtyper – også hypersensitiv hud. Behandlingen kan afhjælpe diverse hudproblematikker og hjælper effektivt med at forfine, forny og lysne huden. Bliv klogere på behandlingen her på siden, eller book din tid med det samme.

Med Cool Peel får du blandt andet:

En skånsom peeling tilpasset hudens fysiologi

Manden bag Environ, Dr. Des Fernandes, er en pioner inden for hudpleje og herunder Cool Peel. Han er udnævnt som en af de fem bedste plastik- og rekonstruktionskirurger i verden, og hans forskning inden for hudpleje har mildest talt været revolutionerende.

Med sin Cool Peel Technology har Dr. Des Fernandes udviklet en skånsom peeling, der effektivt fornyer og forfiner huden, og som matcher hudens fysiologi. Huden genkender de ingredienser, der indgår i peelingen, og den er således ikke invasiv, som det er tilfældet med mange andre peeling-typer på markedet. Cool Peel er altså yderst skånsom, og selv akneplaget eller hypersensitiv hud tager godt imod behandlingen. Uanset alder og hudtype er Cool Peel fra Environ altså for dig.  

En intelligent peeling, der afhjælper dine problematikker

Environs Cool Peel er noget for sig. Faktisk kan man kalde behandlingen for en ”intelligent” peeling. Den særlige teknologi gør nemlig, at peelingen kan lokalisere og afhjælpe de konkrete problematikker, den finder i din hud.

Døjer du eksempelvis med uren, tør, irriteret eller solskadet hud, finder behandlingsprodukterne frem til disse problemområder og sætter ind netop hér. Dermed kan du være sikker på, at en Cool Peel altid bliver tilpasset specifikt til dig. Uanset dit udgangspunkt vil du som regel opleve at se tydelige forbedringer i huden allerede efter en enkelt behandling. Peelingen er dog så skånsom, at du snildt kan vælge at få den udført jævnligt.

Cool Peel fra Environ giver:

Behandlingen henvender sig
til udfordringer som:

Sådan foregår Cool Peel-behandlingen hos EDONA

Cool Peel er en dynamisk behandlingsform, der altid tilpasses den enkelte kunde. Når du møder op til din tid i vores klinik i Aarhus, vurderer vi altså, hvad din hud har brug for. Herefter sammensætter vi en Cool Peel-behandling specifikt til dig med de Environ-produkter, vi finder mest passende. Den skånsomme ansigtsbehandling tager en times tid. I løbet af din times selvforkælelse peeler vi huden ad flere omgange, og derved opnår vi et godt og smukt resultat uden at give din hud et chok.

Huden bliver behageligt nedkølet i forbindelse med peelingen, og den får masser af pleje og kærlighed. Cool Peel-produkterne indeholder blandt andet A- og C-vitamin samt kraftfulde antioxidanter, som kræser for din hud og giver denne fornyet energi og glød. Samtidig indeholder Cool Peel frugtsyre, som er dét, der sørger for selve peelingen af din hud.

Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os

Uanset din hudtype er Cool Peel for dig. Den nænsomme ansigtsbehandling er således også et godt valg, hvis du eksempelvis har irriteret eller sart hud. Døjer du med diverse hudproblematikker, kan Cool Peel effektivt afhjælpe disse. Samtidig kan du naturligvis også med fordel booke den innovative behandling, hvis du blot vil pleje, nære og forebygge. Er du fortsat i tvivl om, hvorvidt Cool Peel-behandlingen er den rette for dig, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Ellers finder vi også en løsning, når du møder op til din tid i klinikken, hvis vi vurderer, at Cool Peel ikke er det mest ideelle valg for netop dig. Vi udfører nemlig aldrig en behandling, vi ikke kan stå 100 % inde for.